Biztonságtechnika

AKCIÓS AJÁNLATOK

A vagyonvédelem ma kulcs kérdés. Sajnos vagy nem sajnos szánnunk kell rá időt!

A mai világban, bármennyire is kellemetlen, de a legnagyobb károkat, a nem várt események okozhatják számunkra.
Nincs lehetőségünk időben dokumentálni, megfigyelni az eseményeket, betörés, lopás, tűzeset és számos olyan nem vár dolog okozhat kellemetlen károkat. A nem várt  esemény EXTRA fontos lehet számunkra. A kamerás megfigyelő rendszer kiépítése sok problémát megoldhat!

A technika fejlődésével, most már megfizethető áron juthatunk jó minőségű kamera rendszerekhez, ami csak egyszeri költséget jelent, és gyorsan megtérülő befektetés!

kamera rendszerek kiépítésével, akár az interneten keresztül, akár digitális rögzítővel, de nyomon követheti az eseményeket, és egy esetleges betörés, vagy lopás esetén könnyen azonosíthatóvá vállnak a tettesek.

Az átlagembereknek nehéz eligazodni a folyamatosan változó műszaki termékek piacán, ezért egy megfigyelő rendszer beszerelése előtt mindenképpen érdemes tájékoztatást kérni a lehetőségekről. Szakembereink a helyszíni felmérés során egyeztetik az igényeket a lehetőségekkel, és ez alapján állítunk össze egy árajánlatot.  

A biztonsági kamerák fajtái: 

Box kamerák:

Nagyméretű hagyományos kamera, régebben szinte csak ilyen kamerákkal találkozhattunk.
Szinte bármilyen fókusztávolságú és látószögű lencsével fölszerelhetjük, mivel ezek a kamerák gyárilag nem rendelkeznek optikával.
A box kamerák önállóan éjszakai megfigyelésre nem alkalmasak. Mivel ezek a kamerák beltéri kivitelűek, kültéri használatkor fűthető kameraházban ajánlott helyezni, hogy megóvjuk az időjárás viszontagságaitól. 

Kompakt IR kamerák:

Éjellátó kamera a beépítet infra ledeknek köszönhetően teljes sötétségben is alkalmazható mind beltéren mind kültéren. Az infra ledek számától és teljesítményüktől függ az éjszakai kép minősége. 
Manapság ez a típus a legelterjedtebb.

Dome kamerák:

Ez a kamera a formájáról kapta a nevét. A mennyezetre szerelhető kamerát egy esztétikus félgömb alakú kívülről átlátszatlan kupola veszi körbe, ez által nem lehet megállapítani, hogy mit is figyel a kamera.

Speed dome kamerák:

Kinézetre megegyezik a dome kamerával, de ezek az eszközök programozható működést és távvezérlést tesznek lehetővé, segítségükkel nagyobb területet lehet megfigyelni.

IP kamerák:

Szintén népszerű, és egyre jobban elterjedő megoldás, ami külön eszköz nélkül közvetlen internetre köthető.

Rejtett kamerák:

A rejtett kamerák pedig arra szolgálnak, hogy az elkövetők ne tudják kijátszani a kamera hatósugarát, mivel, hogy nem tudják hol is láthatják őket.  Ezeknek a biztonsági kameráknak több féle fajtája van, mind márka, mind minőség szempontjából, és természetesen fekete-fehértől, a színesig, kül- és beltéritől, minden féle fajtát találunk, amit a pénztárcánk enged.   

A biztonsági kamerákhoz szükséges eszközök:

A biztonsági kamera rendszerek elengedhetetlen kelléke a digitális rögzítők, amik winchesterre rögzítik a képet. Több féle fajtáját ajánlatjuk, vannak számítógép alapú rögzítők, és az asztali rögzítők.Manapság az asztali rögzítők vannak elterjedve, kis méretük, és kedvező áruk miatt. Ezekkel a rögzítőkkel, a winchester nagyságától függően, akár több napi anyagot is vissza lehet nézni az általunk kiválasztott kamera látószögéből. Sok esetben például egy hosszú hétvége után fontos is lehet, hogy ki tudjuk deríteni, mikor is történt a betörés, és ilyenkor bizony a digitális rögzítő jó szolgálatot tehet. Egyre elterjedtebb, és bevált módszer a családi házaknál is felszereltetni a kültéri kamerát, sokszor, már a látványa is elveszi a kedvét a betörőnek az akciótól. A társasházak lakói is nagyobb nyugalommal hagyják a parkolójukban a kocsijukat, mert így minden olyan esemény rögzítésre kerül, ami számukra kárt okozhat. 

Broadband Media Hungary KFT. professzionális minőségű, de megfizethető kamera rendszereket ajánl ügyfelei részére. Pontosan meghatározzuk az igényéneknek megfelelő, és a védelem kialakításához szükséges eszközöket, és beszerelésnél, érthetően bemutatjuk annak működését, hogy ügyfeleink könnyen tudják kezelni a rendszert. 

A kamera rendszerek szerelése, nagy szakértelmet igényel, ezért gondosan odafigyelünk arra, hogy a Broadband Media Hungary KFT. munkatársai több éves szakmai gyakorlattal álljanak rendelkezésükre.

1252
díjmentesen hívható
Minden hétköznap
(ünnepnapokon is)
00:00 - 24:00