Rólunk

A Broadband Media Hungary Kft. 

A Broadband Media Hungary Kft. 13 éves szakmai múltra tekintenek vissza a mikrohullámú internet szolgáltatás területén. A 100%-ban magyar tulajdonú társaság Pest és Fejér megye nagyobb részének lakosait, vállalkozásait és intézményeit szolgálja ki magas műszaki színvonalon. Társaságunk üzleti partnerei számára korszerű telefonszolgáltatást is nyújt, amely az Ön igényeihez igazodik. 

A Broadband Media Hungary által ellátott területeken közel 1,5 millió ember él. A társaság mikrohullámú lefedettsége Budapest déli részétől egészen Dunaújvárosig terjed. 

Társaságunk jelentős tapasztalatokra építve hosszú távú elkötelezettséget vállalt a hazai internet lefedettség növelése és a nyújtott szolgáltatás javítása érdekében.

 A Broadband Media Hungary Kft. szolgáltatási területe

 

Üzleti kommunikációs szolgáltatások – az Ön igényei szerint

Társaságunk küldetése, hogy üzleti ügyfelei számára a legkedvezőbb megoldást biztosítsa a minőségi kommunikációs szolgáltatások területén.

A Broadband Media Hungary vállalati filozófiája

Ma Magyarországon, a területen dolgozó jelentősebb vállalatok hasonló technikai háttérrel rendelkeznek. Valódi különbség csak a rendelkezésre álló technológiai kultúra felhasználásában rejlik, ezért a Broadband Media Hungary Kft a működése során a következő alapelveket tartja a legfontosabbnak:

  • Ügyfeleink igényeinek minél alaposabb felmérése és megértése.
  • Személyre szabott, intelligens szolgáltatások nyújtása, dedikált ügyfélkapcsolati munkatársakon keresztül.
  • Hosszú távú kapcsolatrendszerek kiépítése és menedzselése, ügyfeleink piaci és infrastrukturális növekedésének támogatása szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével, a változó igényeknek megfelelően.

A Társaságunk által nyújtott szolgáltatások

A Broadband Media Hungary Kft. a szolgáltatási portfólióját meglévő és új lakossági/üzleti ügyfeleinek igényei alapján, többéves tapasztalatra építve alakította ki. Ez a tapasztalat kulcsszerepet játszik az egyedi igények megvalósításában, illetve a speciális feladatok megoldásában.

Üzleti kommunikációs szolgáltatásaink igénybevételére jelen pillanatban Pest és Fejér megye területén van lehetőség. Kiépített mikrohullámú hálózatunk kiváló minőségben teszi lehetővé adatok átvitelét. 

A Broadband Media Hungary Kft. a megadott
le- és feltöltési sebességek 50%-át garantálja! 

 A Broadband Media Hungary Kft minőségpolitikája

A Broadband Media Hungary Kft a legjobb minőség iránti elkötelezettségével összhangban kitüntetett figyelmet fordít szolgáltatásai magas minőségi színvonalára:

  • Rendszerfelügyelet és telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon 8 és 20 óra között.
  • Meghibásodás esetén 4 órán belül a hibaelhárítás megkezdése.
  • Tanácsadás, szakmai konzultáció.
  • Professzionális műszaki és ügyfélszolgálati kiszolgálás.
  • a rendelkezésre állás 99,5%-os.
1252
díjmentesen hívható
Minden hétköznap
(ünnepnapokon is)
00:00 - 24:00