Vezeték nélküli internet

A Szolgáltatás típusai:

A szolgáltatás rádió hullámokra épített adatátviteli kommunikációval jut el a lakossági és üzleti előfizetőinkhez.A rendszerhez vezetékes vonal nem szükséges. Eszközeink széles palettája segítsével a 1Mbit/s sebességtől a 100Mbit/s sebességig bocsátjuk rendelkezésre a szolgáltatásainkat. Üzletpolitikánk a költséghatékony épül a tervezéstől egészen a kivitelezésig az előfizetőinknek nyújtott szenzitivitás(igényekhez történő igazodás) lehetőségével válik teljessé.

A szolgáltatást képező eszközök:

Általánosságban a lakossági/üzleti  előfizetőket 5 Ghz technológiára építve komplett kültéri megoldást szállítunk. A speciális eszközök előnye a távmenedzselhetőség, ugynevezett gyengeáramú tápfeladásos áramellátás, zselés illetve hagyományos adatátviteli kábelen(UTP-n) fix végpont kialakítása. Az ügyfél végpontját egy szóval körülírva, a kábel végéig tart a szolgáltatásunk, ami természetszerüen nem jelenti azt, hogy az előfizetőépületen/lakáson belüli internet megosztását ne támogatnánk

A Szolgáltatás feltételei és megvalósítási folyamata:

A szolgáltatás működésének feltétele a szolgáltatói lefedettség ésa tiszta rálátás az ingatlanhoz legközelebb eső szolgáltatási pontra. Megfelelő jelszint kommunikáció mellett telepítjük a szolgáltatást otthonába irodájába, gyárépületébe és/vagy vidéki telephelyeire. 

Egy előre egyeztetett időpontban szakemberünk elvégez egy helyszíni felmérést és amennyiben köthető a szolgáltatás azonnal telepítik a végberendezéseket.

Egy kültéri antenna egység kerül kihelyezésre az ingatlan valamely pontján, egy olyan pontra, melyet munkatársunk megfelelőnek ítél meg a felmérés folyamán a szolgáltatás minőségi biztosításához. Ezen eszköz fog kommunikálni a továbbiakban a szolgáltatási ponttal. Ebből az antennából vezetjük le és csatlakoztatjuka szolgáltatást egy adapteren keresztül utp kábel segítségével a számítógépbe, vagy pedig saját belső hálózatot képező megosztó eszközbe. A szolgáltatásunk ezen kábel végéig tart és az ingatlanra kihelyezett berendezések a cég tulajdonát képezik.

Megosztó berendezés csatlakoztatható a szolgáltatáshoz, mely lehet wifi router (vezeték nélküli internet megosztó berendezés), vagy akár switch (vezetékes internet megosztó berendezés).

Kérjünk tájékozódjon lakossági és üzleti ajánlatainkról, az alábbi linkekre kattintva eljuthat teljes Internet hozzáférési szolgáltatásainkhoz.

 

LAKOSSÁGI INTERNET 
ÜZLETI INTERNETÜZLETI TARTALÉK INTERNET EGYEDI IGÉNYEK KAPCSOLATFELVÉTEL 
1252
díjmentesen hívható
Minden hétköznap
(ünnepnapokon is)
00:00 - 24:00